„Дунав прес” АД направи организационни промени и определи Владимир Митков за нов Търговски Мениджър и Стефан Тютюнджиев за нов Финансов Мениджър.
21.01.2016 г.

Като важни за нас партньори, ние бихме искали да ви информираме за последните организационни промени в „Дунав прес” АД.
 

С незабавна ефективност Владимир Митков заема позицията на Търговски Мениджър в „Дунав прес” АД. Благодарение на своите познания и седем годишен опит като Финансов Мениджър в нашата компания, Владимир има отличен поглед върху всички процеси в „Дунав прес” АД. С новите му функции ние очакваме да се укрепят отношенията с нашите съществуващи клиенти и доставчици, както и по-нататъшно разширяване на компанията ни в областта на етикетите и опаковките чрез създаване на нови бизнес възможности.
        

Стефан Тютюнджиев заема позицията на Финансов Мениджър. Стефан, който има богат опит в банковата система, работейки в нея повече от дванадесет  години, започна в „Дунав прес” АД преди няколко месеца на позицията на Заместник-Финансов Мениджър. Той също е много добре организиран, който изцяло подхожда на новата му роля в нашата организация.
 

Ние вярваме, че тези промени ще подобрят още повече отношенията ни с нашите партньори и клиенти, и същевременно ще гарантират нашата позиция като надежден партньор в областта на качествения печат, както и бъдещия растеж на компанията ни.
 

Нека да приветстваме Владимир и Стефан за новите отговорности, които те поемат.
 

Очакваме с нетърпение нашата следваща среща, за да ви представим новия ни екип.


За „Дунав прес” АД

„Дунав прес” АД е създадена през 1864 година и днес като семейна компания е доверен партньор на глобално опериращи организации и водещ доставчик  в Централна и Източна Европа в областта на полиграфията.