Печатни машини

Кралят на офсетовия печат – Heidelberg Speedmaster XL106

Качество на печат от световна класа.

Speedmaster XL 106 дава възможност за достигане на ново ниво на производителност с изключителна лекота на управление, автоматична смяна на печатните форми и спектрофотометрична система Inline HD камера за 100 % контрол на качеството. Всичко това съкращава времето за подготовка на печатната машина. В резултат производителността  на машината се увеличава с 20-30% и в сравнение със същия период от време извършва повече поръчки, което ни дава предимство пред нашите конкуренти.  

Машината има 6 печатни секции и 2 лакови кули, синхронизирани с ролен подавач CutStar, UV сушилни устройства от ново поколение Dry Star, които консумират значително по-малко енергия в сравнение с предишните. Дългият път през сушилните устройства съкращава технологичното време за съхнене на продукцията. Постига се намалено време за подготовка и по-малко отпадък заради автоматичната система за водене на печата.

Heidelberg XL 106 има своите екологически ползи, тъй като не консумира много енергия, количеството на макалатури е снижено до минимум благодарение на Prinect Impres Control.
 

Heidelberg Speedmaster CD 102

Speedmaster CD 102-5+L е универсална печатна офсетова машина с формат 720 x 1020 мм, която осигурява:

  • висока автоматизация и икономическа ефективност;
  • висока производителност, стабилност и гъвкавост;
  • идеално решение за широкоспектърно производство;
  • постоянни печатни условия, гарантиращи еднакво качество на печат;
  • цялостно и избирателно лакиране;
  • машината е оборудвана с допълнителни възможности за InLine перфорация и персонализация на продукцията.